Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

Ιστορικό

Το κατάστημα, ιδρύθηκε το 1968 από τον Ευάγγελο Αναπλιώτη.  Το πρώτο κατάστημα ανοίγει στο κέντρο της Αθήνας, στην Άστρους, κατάστημα 80 m2, με αντικείμενο το εμπόριο ειδών υγιεινής και πλακιδίων.

Το 1977 μεταφέρθηκε σε νέο μεγαλύτερο χώρο 200 m2, στην οδό Αλεξανδρείας.

Το 1990, στην επιχείρηση έχουμε  την είσοδο στη διοίκηση της δεύτερης γενιάς, πατώντας στις ίδιες βάσεις που έθεσε ο ιδρυτής, λαμβάνει ενεργό μέλος και η κόρη του Ευάγγελου, Ελένη (Ελίνα) Αναπλιώτου.

Η επιχείρηση αναπτύχθηκε περαιτέρω, και ταυτόχρονα, μεταφέρθηκε στο ιδιόκτητο κατάστημα 400m2 στην οδό Επιδαύρου 44, στον Κολωνό, όπου είναι και η έδρα της επιχείρησης.

Με πενήντα  χρόνια σκληρής προσπάθειας δημιουργήθηκε μία επιχείρηση υπερήφανη ότι εμπορεύεται τα καλύτερα προϊόντα του είδους και ότι δημιουργεί πελάτες ευχαριστημένους από τη συνεργασία.

Το μυστικό της επιτυχίας ήταν οι πολύ γερές της βάσεις: η ποιότητα, η συνέπεια και το ήθος. Έτσι, χτίστηκε η μεγαλύτερη περιουσία της επιχείρησης, το «καλό όνομα» στην αγορά και για τους πελάτες, αλλά και για τους προμηθευτές.

Η επιχείρηση προσφέρει κάτι που παρείχε στους πελάτες της εδώ και πολλά χρόνια:

«Εγγύηση καλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές».

Γιατί να μας επιλέξετε

Τα προϊόντα της εταιρίας μας διατίθενται σε άψογη κατάσταση σε όλη την Ελλάδα.

Το διακεκριμένο όνομα που κατέχει επί δεκαετίες η εταιρία Αναπλιώτου Ευαγ.Ελένη, έχει αναγνωριστεί από τους επαγγελματίες που αναζητούν μόνο αξιόπιστα προϊόντα και αξιόπιστους προμηθευτές, έτοιμους να τους υποστηρίξουν σε οποιοδήποτε εγχείρημα τους.

Έχοντας εξοπλίσει πολλά διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες και καταστήματα, η εταιρία μας έχει αναδειχθεί ως ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές.

  • Το όνομα Αναπλιώτου Ευαγ.Ελένη αποτελεί εγγύηση σε όποιο έργο αναλάβουμε.
  • Η υποστήριξή μας προς τον καταναλωτή ισχύει πριν και μετά την ολοκλήρωση του έργου.
  • Η πληθώρα προτάσεων που παρέχουμε σε κάθε έργο, δίνει δυνατότητες επιλογής, εξασφαλίζοντας την επιτυχία του έργου.
  • Οι προσιτές τιμές των προϊόντων μας.

Η εταιρία Αναπλιώτου Ευαγ.Ελένη, είναι περήφανη για την μέχρι τώρα πορεία της και πάντα έτοιμη να αναλάβει κάθε απαιτητικό έργο.

0
    0
    Το καλάθι σου
    Το καλάθι σου είναι άδειοReturn to Shop